Podcast

Alles Op Tafel

Nu kun je hier mijn podcastserie beluisteren, welke ik samen met Lotte van Santen (1979) presenteer. Lotte is Intergratieve KinderCoach en samen maken we de podcastserie 'Alles op Tafel'. Hierin willen we met humor, in alle openheid en zonder poespas praten over alles wat komt kijken bij het leven van een authentiek en bezield leven. We praten vanuit eigen ervaring en zonder maskers; ofwel ‘alles kan en mag op tafel’. Hiermee willen we onze luisteraars inspireren en bemoedigen hun eigen pad te (blijven) bewandelen.

Beluister via iTunes

Beluister via Spotify

Podcast 012 | Blijf ademhalen met Hedi de Vree

Ze leidde een vooral door haar hoofd gedreven chaotisch leven met feestjes, een goede baan en veel shoppen. Van binnen was ze echter leeg en ongelukkig. Hedi is nu awareness guide en schrijfster. Een inspirerend gesprek over verlies, geluk en de invloed van yoga.

Podcast 011 | Alle mama's zen met Stephanie

Stephanie van Stockum is oprichtster van ZenMama: een online lesprogramma voor moeders. Opgericht vanuit een gemis aan steun tijdens haar eerste jaren als moeder. Een gesprek over het moederschap, de uitdagingen en de kracht van meditatie. 

Podcast 010 | Charlotte Visch - Een andere kijk op kinderen

Charlotte Visch, kindertherapeut, ontwikkelaar integratieve kindertherapie en auteur. Bij Charlotte staat het kind écht centraal. Kinderen zijn immers deskundigen op zichzelf. Ze heeft het tot haar missie gemaakt om volwassenen en kinderen voortdurend te stimuleren elkaar serieus te nemen en het eigen geluk te gunnen. Een inspirerend gesprek over Charlotte haar kijk op kinderen, onderwijs en opvoeden.

Podcast 009 | Patrick Kicken - Leven zonder stress

Patrick Kicken, bekend radio dj, pionier podcastmaker en auteur van het boek Leven zonder stress. Voor dit boek interviewde hij honderden experts waaronder Eckhart Tolle. Nu is hij te gast bij Alles op Tafel. Wat betekende en betekent stress voor hem? Leeft hij zonder stress? Een openhartig gesprek over stress, liefde, absoluut bewustzijn, non-dualiteit en meer.

Podcast 008 | André Heuvelman - Verbinding door muziek

André Heuvelman is trompettist en inspirator. Hij ziet zichzelf als een moderne minstreel, die speelt voor mensen om ruimte te creëren en hun wereld iets groter te maken. Durf je voorbij het maakbare direct naar je verlangen te gaan om jouw eigen trompet te ontdekken?


Podcast | 007 Brennan Heart

Fabian Bohn, wereldwijd bekend als hardstyle dj Brennan Heart, begon op z'n twaalfde al met het maken van muziek. Nu 26 jaar later is hij producer, dj, ondernemer, schrijver. De motor achter zijn succes? Pure gedrevenheid. Luister naar zijn bijzondere levensverhaal. Een inspirerend gesprek over de invloed van je jeugd, het hebben van een passie en zelfredzaamheid.

Podcast | 006 Jouw brein in balans met Charlotte Labee

​Charlotte is brain balance expert. En dit werd ze met een bewuste reden: voor haar eigen gezondheid. Het keerpunt was toen een arts tegen haar zei 'Als je op deze manier doorgaat dan beland je binnen twee maanden in een rolstoel.' Een openhartig gesprek over wat Charlotte drijft, over de invloed van het brein op ons handelen en welzijn en over do's and dont's voor een gezonde brain balance. 

Podcast 005 | Wildrik Timmerman, zingeving als drijfveer

Wildrik Timmerman is medeoprichter van Q-Dance: de organisator achter de grote hardstyle dance events. Een aantal jaar geleden verkocht hij zijn aandeel in het bedrijf voor vele miljoenen Euro's. Sindsdien is hij medeoprichter van het Mandali Retreat Centre in Italië. Hij vertelt over zijn drijfveren, die hem via Hardstyle en een rock 'n' roll bestaan naar spiritualiteit en een gezinsleven voerden.

Podcast 004 | Italiaanse wijsheid met Sandro Bruti

Leven vanuit je hart. Klinkt mooi, maar wat betekent dit? En hoe doe je dat? Sandro Bruti leeft en werkt vanuit liefde. Hij gebruikt liefde als energiebron en leeft hiermee vanuit overvloed in plaats vanuit een tekort. Laat je inspireren door dit liefdevolle gesprek met een boeiende persoonlijkheid wiens hart op de tong ligt.

Podcast 003 | Er is altijd wel iets te vieren...

Vandaag voor het eerst een live versie van 'Alles Op Tafel', er kan van nog van alles fout gaan... EN! Ramon is vandaag jarig! Veel plezier met luisteren.

(Dit is de opname van de live podcast)

Podcast 002 | Op bezoek bij Sander Lantinga (Radio 538)

Sander Lantinga (Radio 538) is DJ, VJ en presentator. En in alles succesvol. Is het geluk of hard werken? Een gesprek over gedrevenheid, wapperende metertjes, keuzes maken en het vinden van balans na een burn-out. 

Podcast 001 | Alles Op Tafel - We gaan beginnen!

De aftrap! Ramon (Charly Lownoise) en Lotte nemen je mee in het ontstaan van de podcastserie. Was hun ontmoeting toeval? Of meant to be? Een openhartig gesprek over out gaan, alles loslaten, levenslessen en bijzondere ontmoetingen.